Kuulumisia Kivistön Apteekista

10.2.2023 – heidin

Kysyimme vuosi sitten, kuinka voisimme palvella aluettamme paremmin ja monipuolisemmin. Saimme tuolloin paljon hienoja ja asiallisia kehitystoiveita. Poimimme ideoista ne asiat ja palvelut, jotka palvelisivat mahdollisimman laajasti yhteisöämme ja joita tuottaessamme edistäisimme tehokkaasti Vantaa – Kerava – hyvinvointialueen toimintaa.

Vuoden 2023 alku ei jäänyt marraskuisten synttärikemujen tai jouluisen hulinakuukauden jalkoihin, kun pitkään alueelle odotettu apteekin oma Terveyspiste sekä laboratoriopalvelut avasivat ovensa.  Laboratoriopalveluita on kehitetty edelleen SYNLAB-kumppanuutemme avulla ja se on ollut todella odotettu lisä palveluvalikoimaamme. Kivistön Apteekissa on nyt mahdollisuus selvittää oma terveydentila kattavista laboratoriotutkimuksista ilman lääkärin lähetettä.

Toinen iso kokonaisuus apteekkitoiminnan kehityksessämme on ollut annosjakelupalvelun laajentaminen. Kivistön Apteekin kautta kulkee nyt koko Länsi-Vantaan hoivayksiköiden lääkehuolto ja annosjakelupalvelu.

Olemme kovin iloisia saadessamme edistää uuden hyvinvointialueemme palveluja. Mutta, kuten kaikessa uudessa myös tässä, olemme opintiellä ja prosessit hakevat vielä paikkaansa. Olemme välillä niin uppoutuneita uusiin asioihin, joten jos joskus pistäytyessäsi apteekissamme sinusta tuntuu, ettemme ole sinua vastassa, olemme ihan kulman takana näiden palvelujen parissa. Jos näin käy, huikkaa ovelta kuuluvasti tervehdykset, niin riennämme luoksesi!

Haluamme jo nyt kiittää teitä Kivistöläisiä ja lähiseudun asiakkaita ymmärryksestänne! On mahtavaa saada kehittyä yhdessä Kivistön kanssa ja palvella juuri teitä entistä laajemmin!

Keväisin terveisin,

Sirpa

Teidän apteekkarinne Kivistön Apteekista