Kivistön apteekin henkilökunta esittäytyy

22.12.2021 – sovellus

Lämpimästi tervetuloa Kivistön apteekkiin asioimaan ja tapaamaan huippumukavaa henkilökuntaamme.

Työntekijäjoukkueen kokoonpano on seuraava:

palveluvalinnasta löydät avuliaan Kosmetiikkaneuvoja / Lääketeknikko Niinan, joka löytää juuri sinulle oikeat tuotteet ihonhoitoon ja opastaa mielellään palveluvalinnan ei-lääkkeellisten tuotteiden käytössä.

apteekin varastosta ja taustatöistä vastaa Lääketeknikko Maria, joka varmistaa, että asiakkaillemme tilataan oikeat tuotteet, jos niitä ei ole valmiina varastossa. Maria huolehtii laskutuksesta ja erilaisista kuukausittain tehtävistä apteekin raporteista.

reseptintoimituspisteeltä löytyy Farmaseutti Lotta, jonka erityisosaamista on eläinvalmisteet. Lotta on myös Kivistön apteekin hoivakotiyhteistyöstä vastaava työntekijä ja varmistaa annosjakeluasiakkaiden palvelun sujuvuuden.

apteekissa palvelee myös Farmaseutti / Sairaanhoitaja Karoliina, joka hallitsee niin palveluvalinnan palveluosaamisen kuin reseptintoimitustehtävätkin. Karoliina vastaa myös tulevaisuudessa avautuvan Terveyspisteen toiminnasta sairaanhoidollisella osaamisellaan.

aina iloinen Apteekkari Sirpa, jolle asiakkaiden ja työntekijöiden hyvinvointi on sydämenasia. Sirpa haluaa luoda apteekista kiinteän osan Vantaan terveydenhuoltoa, jolloin asiakkaat voivat luottaa siihen, että apteekkiin voi aina tulla, olipa asia kuinka haastava tahansa. Yhdessä pyrimme löytämään jokaiselle yksittäiselle asiakkaalle ratkaisun ongelmaan.

Lisäksi apteekissa työskentelee satunnaisissa keikkavuoroissa farmasistit Anna, Hanna, Erika ja Jenny. Ilta-aikaan saatat kassalla tavata myös reippaat apulaisemme Nean, Venlan, Merjan ja Pasin.